Loading
Distribuie
Contact
Scroll
Inapoi
Servicii

Creare site de prezentare

De ce trebuie să ai un site de prezentare?
Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să ai un site de prezentare pentru afacerea ta este creșterea vizibilității organizației tale. Cu siguranță există mai mulți furnizori care oferă un serviciu similar cu al tău. O modalitate prin care ai putea ieși în evidență, este să ai un site. Acesta trebuie să arate bine și să comunice în mod clar vizitatorilor informații de calitate despre serviciile oferite.

De ce să mă alegi pe mine?
Vom descoperi împreună ce te ajută să îți depășești concureța online și voi folosi aceste atuuri pentru a crea un site de prezentare cu un design atractiv. Acesta va oferii utilizatorilor o experiență plăcută și te va ajuta să îți crești vizibilitatea online și, implicit, vânzările.

01.

Creare magazin online

De ce trebuie să ai un magazin online?
Este foare clar că în ultimii ani, modul în care oamenii achiziționează produsele de care au nevoie s-a schimbat radical. Cu ajutorul tehnologiei poți avea acum produsul dorit în doar câteva ore sau zile fără a fi nevoit să părăsești confortul casei tale. Cumpărăturile online pot economisi timp atât pentru cumpărător, cât și pentru comerciant, reducând apelurile telefonice despre disponibilitate, specificații, orele de funcționare sau alte informații ușor de găsit pe site-ul dumneavoastră. Un magazin online face ca afacerea dumneavoastră să fie deschisă către milioane de potențiali clienți și elimină toate limitările geografice.

De ce să mă alegi pe mine?
Mulți consideră că un magazin online înseamnă doar poze de produs și text, însă eu sunt convins că trebuie mult mai mult de atât. Atenția la detalii, un design atrăgător și intuitiv orientat către nevoile clientului și SEO on-site pentru fiecare produs, sunt servicii pe care eu le ofer, iar până acum am avut 100% clienți mulțumiți. Pe lângă toate acestea, te pot ajuta cu implementarea plății online, a serviciilor de curierat sau generarea automată a facturilor.

02.

SEO

Dacă vorbim despre un site de prezentare sau un magazin online, optimizarea pentru motoarele de căutare joacă un rol esențial. Un SEO bine făcut va face ca site-ul dumneavoastră să fie afișat de către motoarele de căutare mai des, lucru ce va ajuta afacerea dumneavoastră să fie mult mai vizibilă online și, implicit, va duce la creșterea vânzărilor. Un SEO inexistent sau prost făcut, nu numai că nu vă va aduce clienți pe site, dar va face ca bugetul dumneavoastră investit în promovare să fie o investiție cu rezultate nule.

03.

Servicii de mentenanță

Întâmpini probleme cu site-ul tău WordPress sau pur și simplu dorești ca cineva să se ocupe de mentenanță (actualizarea plugin-urilor sau a temei)?
Dorești să instalezi sau să configurezi plugin-uri sau funcționalități noi?
Dorești să generezi automat factura prin SmartBill pentru clienții magazinului tău online sau să implementezi plata cu cardul sau servicii de curierat?
Ai nevoie de cineva care să introducă și să editeze produsele sau articolele pe site?

Dacă răspunsul tău este „da” la cel puțin o întrebare, înseamnă că ai nevoie de servicii de mentenanță, iar eu cred că sunt persoana potrivită pentru a te ajuta.

04.

Servicii social media

Să fii prezent în social media nu mai este un moft în zilele noastre. Promovarea pe Facebook sau Instagram îți va ajuta foarte mult afacerea, de aceea te pot ajuta cu crearea de pagini Facebook și Instagram. De asemenea, pentru a fi găsit mai ușor de către clienții tăi, te pot ajuta cu crearea unui cont Google My Business.

05.

Te-am convins? CONTACTEAZĂ-MĂ!

Contact
Inchide