Loading
Distribuie
Contact
Scroll
Inapoi

Contact

Ai vreo idee? Hai să discutăm pentru a vedea cum o putem creste mare 😉

CONTACT
Să începem

Contact – #SebiSunt.Eu

Vezi portofoliul meu pentru a lua o decizie.

Creare site de prezentare
RESPONSIVE DESIGN

SEO

PERFORMANȚĂ GARANTATĂ

De ce trebuie să ai un site web?
Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să ai un site web pentru afacerea ta este creșterea vizibilității organizației tale. Cu siguranță există mai mulți furnizori care oferă un serviciu similar cu al tău. O modalitate prin care ai putea ieși în evidență, este să ai un site web care să arate bine. și care să comunice în mod clar vizitatorilor informații de calitate despre serviciile oferite.

De ce să mă alegi pe mine?
Vom descoperi împreună ce te ajută să îți depășești concureța online. Voi folosi aceste atuuri pentru a crea un site web cu un design atractiv, care să ofere utilizatorilor o experiență plăcută. și să te ajute să îți crești vizibilitatea online și, implicit, vânzările.

Creare magazin online
PLATĂ ONLINE
GENERARE FACTURĂ
SERVICII CURIERAT
De ce trebuie să ai un magazin online?
Este foare clar că în ultimii ani, modul în care oamenii achiziționează produsele de care au nevoie s-a schimbat radical. Cu ajutorul tehnologiei poți avea acum produsul dorit în doar câteva ore sau zile fără a fi nevoit să părăsești confortul casei tale. Cumpărăturile online pot economisi timp atât pentru cumpărător, cât și pentru comerciant, reducând apelurile telefonice despre disponibilitate, specificații, orele. de funcționare sau alte informații ușor de găsit pe site-ul dumneavoastră. Un magazin online face ca afacerea dumneavoastră să fie deschisă către milioane de potențiali clienți și elimină toate limitările geografice.

De ce să mă alegi pe mine?
Mulți consideră că un magazin online înseamnă doar poze de produs și text, însă eu sunt convins că trebuie mult mai mult de atât. Atenția la detalii, un design atrăgător și intuitiv orientat către nevoile clientului. și SEO on-site pentru fiecare produs, sunt servicii pe care eu le ofer, iar până acum am avut 100% clienți mulțumiți. Pe lângă toate acestea, te pot ajuta cu implementarea plății online, a serviciilor de curierat sau generarea automată a facturilor.

SEO
SEO ON-SITE
SEO OFF-SITE
OPTIMIZARE
Dacă vorbim despre un site de prezentare sau un magazin online, SEO joacă un rol esențial. Un SEO bine făcut va face ca site-ul dumneavoastră să fie afișat de către motoarele de căutare mai des, lucru ce va ajuta afacerea dumneavoastră să fie mult mai vizibilă online și, implicit, va duce la creșterea vânzărilor. Un SEO inexistent sau prost făcut, nu numai că nu vă va aduce clienți pe site, dar va face ca bugetul dumneavoastră investit în promovare să fie o investiție cu rezultate nule.

Contact//

Detalii contact

01. Telefon

+40773852063

03. Locație

Pitești

Contactează-mă

Dacă dorești să discutăm despre ideea ta, îmi poți trimite un mesaj sau mă poți suna!

    Contact
    Inchide